Minun täytyy myöntää etten ole kauhea Joulu immeinen, kaikkea muuta. Joulukoristeetkin on jo otettu pois. Tämä joulu oli kyllä aikasten mielenkiintoinen, ennen ja jälkeen :) No ensinnäkin MINÄ SAIN PAPERIT, VALMISTUIN SAIRAANHOITAJAKSI! Aika huikee fiilis, täytyy myöntää!!! Näin sitä vanhoilla päivilläkin jaksaa opiskella. Onnellinen? KYLLLLLLÄÄÄÄÄÄ... Outoa on kun ei tarvi tehhä koulutehtäviä. Valmistumista juhlistin mieheni, poikani, tyttäreni, vävyehdokkaan, äidin, isän, enon ja hänen vaimonsa kanssa. Ensin oli koululla juhlatilaisuus, tuutor opet tarjos kuoharit ja pientä naposteltavaa, sitten juhla auditorossa ja sen jälkeen mentiin syömään Fransmanniin. Se oli torstai 18.12 ja 19.12 meille saapui vähän vieraita, syötiin, juotiin ja laulettiin. 

Ite joulu sitten. No harvinaista kylläkin, olin vapaalla 4 päivää, alkaen 23.12 aamuvuoron jälkeen. Käytiin anopin luona jouluaattona ja saatiin kiva tuliainen, oksennustauti. Lapset ja minä alotimme oksentamaan joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä kolmen tunnin sisään toisistamme. Oli tauti, oksensin melkein vuorokauden putkeen ja pikkasen tuntu vetelälle. Vieläkin on muuten rintalastan ja kylkiluiden tietämiltä paikat hellänä. Lapsilla nosti vähän lämpöökin. No alko laihutuskuuri :) Ihme kylläkin etten tautia sairastanu aikasemmin, olihan sitä töissäkin liikenteessä, siellä varmaan pitää parempaa käsihygieniaa yllä. Isännällä on ollu kiva flunssa jo tovin aikaa. Eli ruokaa jäi mahottomasti, mutta koirat kiittää. 

Ei siinä kaikki tälle joululle. Joulupäivänä alko menkkamaiset kivut ja hieman tulla tupsahti verta. Kävin tyttären viemässä töihin ja avot, alko tuntumaan siltä ku synnyttäisin jotain, sellasta säännöllistä supistelua. Joo, kierukan sylkäsin joutessani pihalle... Eilen alko vasta vuotamaan kunnolla, nyt tätä iloa saa varmaan pitää vielä vähän aikaa. Kukaan muu ei oikeastaan tiedä, mutta on ajateltu isännän kaa kokeilla vielä vauvaa, jeps, näinkin vanhana :) Epäonnea on ollu jo neljä kertaa, mutta jospa se nyt. Tätä on jo vuosi suunniteltu, että valmistumisen jälkeen ja nyt sitten kroppa heittää ehkäsyvälineenkin pois. Aika voimakas tuo minun mieli... Ei ollu kyllä tarkoitus vielä! Katotaan nyt parit menkat ja annetaan elimistön palautua normaaliin tilaan, jospa sitten alettas kokeilemaan tärppääkö. Ennen on aina tärpännä helposti, mutta vauvan kohdussa pysymisen kanssa on ollu ongelmia! Ainaki on tyttärelle ja pojalle sitten PIKKUveli tai -sisko jos onnistuu. No katotaan.

Mutta töihin nyt mars mars... Ihanaa päivän jatkoa kaikille!