Mutta haitannokko tuo nyt niiiiiiin kauheesti??? Tämä Maire ei siitä nyt masennu, eihän? Siis päähän on koskenu jo monta päivää, aina vaan alottaa se jyskyttäminen. No eilen kävin koirien kaa lenkillä aamusta, sen jälkeen söin Atkinsin sellaisen pienen patukan, siinä oli kcal:ta n 155. Eli melkein puolet vähemmän ku mitä kulutin lenkillä. Päähän jomotti... No sit yhen aikaan söin Allevon patukan ja puol neljän aikaan myöskin meni yksi Allevon patu. No illalla hain tyttären kylältä, tulin poies ja söin voileivän jonka päällä oli kalkkunaleikettä, kananmuna (keitetty), juustoa, kurkkua, tomaatia ja salaattia. Jummi, jammi miten teki gutaa!!! Tänään ei oo koskenu päähän ja mielikin ollu pirteempi! Ehkä tarviin vaan hieman enemmän energiaa nyt, luulisin. Tänä aamuna kävin lenkillä ja sen jälkeen tein sata vatsaa ja puoli minuuttia lankkua. Sit keitin kahvit ja söin Allevon patun. Koetan kuitenkin pysyä suht ruodussa, syön tarvittaessa sen neljä "ateriaa", olkoon se neljäs sitten patukka, pirtelö tai salaatti. Pääasia ettei koko projekti kaadu siihen etten saa tarpeeksi energiaa. Vatsa on ainakin laulanu eilisen jäljiltä kiitettävästi ;) Minähän muuten päätin etten syö patukoita... Joo ja sen takia ku kaveri tarvi patukoita, vein sille niitä. Pöllö minä, Slankan patukat ois vastannu tarkotustaan paremmin, mutta tulloopahan syötyä nuo kaapissa jömöttäneet ennen parasta ennen päiväystä! On minulla vielä 2 toffeepatua Slankalta, niitä en voinu antaa ;)

Luulen että tein ruokailussani sellaisenkin moan että pitkitin liikaa ekaa ateriaa, söin sen monesti vasta neljänkin aikaan iltapäivällä, ei siis mitään järkee. Ja kuitenkin oon nyt koirien kaa käyny tarpomassa tuolla pihalla aamusta. Eli varmaan kroppa ilmoitti että hei, think twice!!! Jos rytmittäis tätä syöntiä sit silleen et aamusta 9-11 aikaan, sit 13-15, 16-18 ja iltapala. Eli se neljä ateriaa, ei varmaan tulis niiiiiiiiin hilitöntä oloa sit ees.Ja jos on päiviä millo en liiku, koettas onneaan kolmella pussikalla! Ja mie niin HALUUUUUUUN olla mukana Kuopio maratonilla tänä vuonna, siellä kympillä vaikka! Joten kyllä tossua pitää laittaakin toisen eteen. Nyt ku lopetan tuon sählyn pelluun ni aikaa jää sit ulkoiluunkin paremmin. Siis sellaiseen ei stressaavaan liikkumiseen ;) Ja kevät, kevät, KEVÄT odottaa minua :) Tämä kevättalvi on maailman parasta aikaa, ei oo kärpäsiä, hyttysiä tai muitakaan ötököitä, eikä oo kuuma!!! Ja se tunne ku aurinko paistaa puhtaalle hangelle, ihan parasta! 

Jahas, kai sitä pitäs lähtee siivoomaan se pojan huone, jos vaikka saisin sen kotiin vkonloppuna. Vähänkö ois ihkua! Se tarkoittais myös sitä että inssi on sitten menny läpi ;) Voi että toivon että kaikki menee hyvin... On se rakas odottanukki sitä korttia jo niin kiltisti! Ja tytär menee sunnuntaina vimpan kerran pelaamaan Leba -96 c-tyttöjen kaa Mikkeliin.Keväällä sitten uudet kuviot! Jotenkin tuntuu että elämässä tapahtuu koko ajan jotain. Eilen kyllä kävi sellainen kaamee tunne mielessä et miehän oon jo aika VANHA, yök... No ei minulla vielä ainakaan oo toinenkaan jalka haudassa, ei paniikkia, pitää vaan yrittää nauttia niistä päivistä mitkä saa täällä viettää! Olipa syvällistä... Mutta ihanaa päivän jatkoa kaikille!!!