Ai että ramasee, senkö takia pitää nousta ylös klo 5.30???? Oon kerenny kahtoa jo eilisen jakson Revolutionista, on muuten hyvä sarja. Joo ja juoda 0.5 litraa vettä ja kupillisen kahvia. Ja otin päänsärkylääkettä, koskee ohimoon... Onkohan tämä varmasti terveellistä ku meinaa paukkua kulutusta enemmän ku mitä saan näistä syömisistä. Eilenkin kävin pelaamassa sählyä akkasäbässä tunnin ajan. En muistanu heti laittaa mittaria päälle, siltikin tuli 553 kcal kulutettua, hui. Keskisyke oli153 ja max 191. Ja syömisistä tuli se hiukka yli 500 kcal. Hyvin pyyhkii!!! Mutta hengissä edelleen. Nyt kun sitä on ketoosissa ni ei oo näläntunnetta, jännä juttu. Tekee kyllä mieli vaikka mitä ku näkee toisten syövän, mutta hyvin oon saanu hillittyä itteni. Nyt on menossa kahdestoista päivä kuurilla, paljonkohan jaksan? Voi että ku jaksais nyt painaa ni kiitos seisois tulevaisuudessa ;)

Eilen laulelin karaokea ja nautin hoilaamisesta kympillä. Tänään ajattelin siivota kodinhoitohuoneen, varsinkin uunin päällisen, siellä on törkeen paljon pölyä. Illalla jos siistis saunatiloja tai sitten lauantaina, ans kattoo nyt miten sitä jaksaa kroppaasa komentaa liikkeelle. Tänään ajattelin varoa tuota liikkumista, sunnuntaina sitä tulee varmasti harjoteltua tarpeeksi näihin syömisiin verrattuna. Ainut että jos sattuis niin että aurinko paistais täydeltä terältä, lähen käymään ulkoilemassa koirien kaa, kävelen hitaasti ja nautin raikkaasta säästä. Sais samalla aivotkin happea. Huomenna pitäs sataa lunta ja sunnuntaina on sitten pelipäivä. Ai niin, tänään miun piti käydä siellä kaverin luona. Tyttärellänikin on jänskät paikat, hän menee tänään käymään ensimmäistä kertaa poikakaverinsa porukoilla, hih, mahtaa olla paniikki!!! No en usko että miun tyttö panikoi, mutta varmasti jänskättää! Ja mikä jännittävintä, poitsulla on tänään kirjalliset, iiiikkkk! Toivottavasti menee läpi, ois kyllä makee juttu! Auto odottaa jo laitettuna tuossa pihalla. Ensi viikolla ois sitten joku pimeeajon simulaatio ja inssi. Sit sitä ajon riemua varmasti riittääkin!!!

Mutta nyt vois ruveta laittaa vaatetta päälle ja lähtee kohta viemään tytär kouluautolle.Pakkastakin taitaa olla kivasti, jeps, 22 astetta, saman verran ku eilen. Niin ja painolukema oli sama ku eilen! Ihanaa päivää kaikille!