Kuuluu hyvää ja huonoa. Huonoa siltä osin että eilen hävittiin kaksi peliä, argh. Tänään sitten olin matkalla kouluun ku autosta hajosi rengas... Ja vararengas oli tietenkin kesäkumi!!! No rakas mieheni säntäsi apuun, ajoimme kaupunkiin (ei uskaltanu päästää minua ajamaan tuohon liukkauteen ;) ) ja hän ystävällisesti osti uudet renkaat. Kyllä huomasi ku niillä ajo että pito on eri luokkaa ku entisissä kumissa. Renkaat oliki jo tosi kuluneet, suosittelivat sieltä että käytettäs autoa aurauskulmien säädössä, oli niin oudosti kuluneet kumit. On ne ollu allakin jo kauan ja ku ajatellaan millainen syksy oli ja kuitenkin ajoin PALJON nastoilla. No hyvät uutiset... KAKSI VIIKKOA TAKANA SLANKAILUA!!! Ja hyvin on menny, nälkää ei oo, muutaku hillitön himo mussuttaa JOTAIN. Eilen söin yhden lisäpatukan ku oltiin pelireissulla. Siltikin söin vain n 20 kcal enemmän ku mitä kulutin ;) Että ei voi olla muuta mahdollisuutta ku painon vaan tippua.

Viimeksi taisin mainita niistä tekemättömistä kouluhommista, ne on muuten vieläki tekemättä!!! Tänään järjestelen kuitenkin isännän kuitit veroilmoituksen tekoa varten ja lämmitän pannuhuoneen uunia ja siirrän poikani Diudin alakertaan sulamaan, siis auton! Huomenna keskityn sitten kouluhommiin, jos kerkiän alotan jopa tänään jo, lupaan!!! Aatella, enää 11 kk ja ois paperit kourassa, vauuuuuu! Mutta pitäs varmaan tehhä jottain! Ja jos kävis lenkillä koirien kaa, ilma on ainakin aikasten hyvä.

Mietin muuten eilen aamulla, ku pyörin sängyssä, et ens vuonna tähän aikaan mie oon varmaan jo romahtanu! Ihan hitokseen on tulossa muutoksia elämään, nähtäväksi jää miten ne tulee vaikuttamaan! Ensinnäkin mie lopetan tuon sählyn peluun, toisekseen tytär muuttaa kotoa, lähtee opiskelemaan ja kolmanneksi jos mie valmistun jouluna, ni mitä jää ens vuodelle? Vielä ku siihen lisätään et rakas mieheni paahtaa töitä aamusta iltaan eikä myö käyvä missään, ni kotosalle jos jään pyörimään ni aika yksin oon! Työtä ja työtä ainoastaan, hui! Onhan meillä tietty nuo koirat, mutta ainakin nuorempi on ensinnäkin tyhmä ku mikä ja vanhempi ei tajua muun ku ruoan päälle... No okei, kyllä niillä joskus välähtääkin! Ajattelin kyllä että miussa on hitokseen paljon miestä ja rupean remontoimaan meijjän huushollia, ellen sit tosiaankin oo jo romahtanu siinä vaiheessa, en kai sentään! Sit on ainakin hyvä aika ajatella ihteään. Ja luultavasti lapset jonkun verran kuitenkin "työllistää". Ja jos laittais pihan hienoon kuntoon ja ja ja, mitä vielä? Eli kai mie turhaan jännään ja pelkään, tekemistä varmaankin riittää. Pitää tuo ukko kiskoa joskus jonnekki "rentoutus vkonlopulle".Jos vaikka kävis lapissa ja jossain...

Ai niin, paino oli muuten tänä aamuna 93.6 kg, eli alaspäin on tultu aina vaan :) Mutta nyt mie painun järjestelemään niitä kuitteja että saan jottain järkevää tehtyä tänään!