Ärsyttää, päähän meinaa koskea edelleenkin ja painokin on jymähtännä paikalleen. Onneksi vatsan seudusta huomaa että jotain on lähteny. Ja elämän pikkujutuissa, esim. kumartuminen on helpompaa, ei ota vatsa niin kiinni ;) Ja rinnat on löllömmät... Haittaaks se? No EI! Toivottavasti huomenna ei enää koske päähän ku pitäs jaksaa nohevana torjua maalissa. Pitää syömisiäki miettiä... Jos jois pirtelön ennen peliä ja söis patukan pelien välillä. Ans kattoo ny, pitää sitä patukkaa vielä miettiä ku en kuitenkaan oo toisessa ottelussa maalissa, tai sitten oon, mistäs tuon ikinä tietää. Toisaalta ois kiva "herkutella" patukalla ja kahvilla otteluiden välillä ;) Voisko sen suoda itelleen? Kunhan en ala sitte vaan löysistelemään! 

Rakas poikani sai eilen teorian suoritettua ja tyttäreni ensivisiitti meni hyvin :) Valtakunta siis hymyilee ;) Minä vaan en saanu eilen mitään aikaiseksi, nukuin jopa päikkärit, parisen tuntia... No kävin mie sen jälkeen lenkillä koirien kaa. Lenkkiin meni aikaa 53 minuuttia ja kaloreita kulu 382 kcal. Syömisistä sain 514 kcal, eli ei ainakaan pitäs tulla "liikaa" kaloreita ;) Sykemittarin mukaan keskisyke oli ollut 121 ja max 223, eli kerrankin rasvaa polttavalla tavalla, hyvä minä. Ilma oli aivan ihana, aurinko paisto ja pakkasta siinä -16 astetta. Pikkusen kyllä tuuli, mutta ei se haitannu menoa. Ulkoillessa kyllä mieli piristyy aivan kummasti. 

Tänään pitäs kai oikeesti tehhä kouluhommiaki, päivittää koulublogiin lastenharkka osio ja työstää moniammatillisen raporttia ja tehdä sellanen minäkö yrittäjä jutsku. Eli ei paljon, mutta tarpeeksi ;) Siis nyt reippaasti niiden kimppuun!!!