Siitä onkin aikaa ku oon viimeksi tänne kirjotellut. Asiaa ois ollu ja paljon, mutta tuli muutenkin vietettyä niiiiiin paljon koneella, etten jaksanu ennee. Kiitos konetunneista kuuluu opparille ja koululle ylipäätänsä. Kevät 2014 on siis pulkassa ja kaikki ok. Kyllä tuntu alkuvuodesta etten ikinä selviä tästä keväästä, mutta selvisimpäs :) Joo, paino ei oo todellakaan puonnu, vaikka välillä olin Slanka kuurillaki, mutta tämä sama p...a pää ku on ni syömiset on aina voittanu kisan... Työkaverini aloitti tässä jokin aika sitten käyttämään Herbalifea ja kyllä tuli kamulle virtaa. Kerto että lähtee mielellään nykyään lenkille ja ei väsytä. Samoin vatsa on toiminut todella hyvin, hänellä ku oli ennen ollu kovia vatsakipuja ja kauheeta ummetusta! Sit kävin toisen kamun luona vierailulla pitkästä aikaa, hänkin oli aloittanut Herban käytön ja oli tosi tyytyväinen. Voitte siis arvata mitä seuraavaksi, oikein, minulla on nyt Herbaa kaapissa ja sen käytön aloitan tänään kunnolla.

Mitäs sitä muuta tähän mualimmaan. No tyttäreni pääsi kouluun, sinne minne halusikin, nyt siis vaan asunnon ehtimiseen häelle. Poika ei valitettavasti päässy, haki vartijaksi. No hällä onkin vain vuosi enää jäljellä ammatillista koulu, joten jospa hän sen suorittaisi loppuun ja sitten armyyn. Töissä oon käyny tässä samalla huhtikuun puolivälistä alkaen ja sählyn pelluun lopetin huhtikuun lopussa. No menin innosta piukeena pellaamaan pesistä, lopputuloksena oikeassa jalassa musta pohje ja vasemmassa revähdys. Kyllä pitäs uskoo ettei näin vanhan akan kannattais ennee hyppiä, varsinkaan ilman kunnon lämmittelyä... Pohje on edelleen kova siitä kohti mihin pallo tuli, mustelma on kauniisti laskeutunu nilkkaan. Revähdys vaikuttaa jo paremmalta, taijan alkaa käymään jo kävelylenkeillä. En ehkä vielä uskalla lähtee pelloomaan, tänään ois mahollisuus. Siis tämä äksitentti tapahtu parisen viikkoa sitten maanantaina, eli huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen.

Sitten tähän paino juttuun. Siis painoin tänä aamuna kiitettävät 98,4 kg, herramanjeekale sentäänkin. Ku vielä aatellaan että takapuolikin on lähellä maata, lue: lyhyt immeinen. Painoin tässä välillä jo vähän yli 90. Oon aika uskomaton sahhailija tämän painon kanssa. Ja sitten muut strategiset mitat:

Rinnan ympärys      113,5 cm

Vyötärö                  120,0 cm

Lantio                     127,0 cm

Reisi                       62,0 cm

Käsivarsi                 42,0 cm

Ei oo mitenkään kaunis suora, täytyy myöntää :( Kyllä huomaa työtakissakin että tuo lantio on ISO, meinaa napit aina sinkoilla siitä kohti. No se pittää vuan saaha pienemmäksi nyt. Pitäs ihan vilkasta miten muilla laihuttajilla menee, laittakaahan viestiä jos joku lukee tätä ja on samassa tilanteessa!!! Tsemppailtas vähän toisiamme. 

Pakko muuten mainita nuista ilmoista nykyään. Mie tykkään että on viileetä, mutta kyllä nyt on hassut ilmat. Lopettas ees sen veen satamisen. Ihme kyllä ulkokukkaset on vielä hengissä, eivät oo paleltuneet. Mutta tästä taas etiäpäin, oikein ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille :)

 

                    BELIEVE IN YOUR DREAM

                                     AND

      NEVER GIVE UP!!!!