Ai että kirpaisi käydä puntarilla eilen, kivat 99,5kg, jeeeee!!! Kuka on käskeny syödä nuin tuhottomasti? Miksi ei oo perspuoli noussu sohvalta liikkumaan? Mikä mättää? Laiskuus? Nyt on kyllä aika aloittaa mietimään miltä hauan näyttää joulukuussa 2014! 

--> Tyytyväisemmältä, iloisemmalta, hoikemmalta, terveemmältä ja ja ja ja....

Minulla on ollu hieman ongelmia oikean jalan jalkapöydän ja nilkan kanssa, ne kipeytyyvät helposti. Varmasti kipuihin auttaisi kun saisi kiloja vähemmälle. Eilen heräsin yövuoron jälkeen kolmelta, sen jälkeen söin kolme Slanka ateriaa (illan aikana), join vettä ja kävin treeneissä. Kyllä huomas itestä ettei oo tullu kovinkaan liikuttua, sen verran meinas kankeeta olla maalissa! Ja tämän jatkuvan pääkivun kanssa ei oo kiva elää, siis kroppaa liikkeelle.

Ajattelin etten oo niin kauheen ankara itelleni, vaikka aamun aloitinkin Slankalla. Söin suklaa pirtelön yhen tienoilla, sitten painelin lenkille koirien kaa. Lenkillä meni aikaa n tunti, matkassa jonka oon joskus suorittanut 35 minuuttiin. Kunto huonontunu??? Ei voi olla mahdollista ;) Viiden aikaan söin toisen suklaa pirtelön ja puoli seitsämältä annoin periksi leivänhimolle, siihen päälle margariinia, kinkkua, juustoa, tomaattia ja kurkkua. Ai että osas maistua mannalta. Tarkoituksena olisi siis syödä järkevästi, sen takia apunani on nyt kalorilaskuri! Haluaisin oppia hillitsemään syömisintoani, joka on ollut kauheaa... Siis kohti suuta kaikki mahollinen ja NOPEASTI. Nyt täytyisi siis oppia lopettamaan syöminen ajoissa. 

Ajattelin syödä illalla vielä rahkaa, raejuustoa ja mehukeittoa, nam! Huomenna ois pitkä työpäivä, jos vaikka salaattia kävis ostamassa. Jos vaikka huomen aamulla ottais vähän mittoja ja kahtos miten ne muuttuu tässä matkan varrella. Nyt neulomaan ja jos vielä ennen nukkumaan menoa tekis lankkuja (vatsoja siis). 

Liiku-normal.jpg

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!