Siis koko viikon ollut inhottava yskä... Tuntuu kuin rykisi keuhkonsa kokonaan pihalle, korvissa kauhee paine ja ja ja ÄRSYTTÄÄ!!! No ei se auta ku yskiä ne keuhkosa pihalle. Jospa tämä tästä alkais hellittämään. Maanantai oli ihan rauhallinen päivä, tiistaina tehtiin kaverin kaa opparia ja ke oli koulupäivä. Torstain ja perjantain olin töissä, ai että tuntu kauheen rankalta...  Torstaina oli vielä harkkaottelu, olin maalissa, hävittiin 4-1 Leban c-tytöille. Lauantaina, eli eilen oli jännittävä päivä. Leban c-tytöt pelasivat SM playoffeja Kylmäojan koululla. Eka pelin voittivat Seinäjokea vastaan 9-1. Seinäjoki ei ollu hävinny kertaakaan tämän kauden peleissään, heidän playoffit katkesivat siis Leban tyttöjen hurjuuteen :) Toinen peli oli sitten päätöspysäkki Leballe. Peli päätty 2-2, jatkoajalla ei tullut maaleja ja rankkarikisassa joutuvat menemään kolmatta kierrosta ennenkuin ratkaisu tuli. Mutta oli kyllä todella jännittävä peli ja hienosti tytöt sen pelasivat!

Armas miehenkin on muuten kipeä, vaikka aikoi olla sairastamatta tätä tautia ;) Hän oli puolestaan hautajaisissa, kummisetänsä, minun jännittäessä pelejä. Ens viikonloppuna ois tarkoitus mennä käymään äipän synttäreillä, täyttää 65v. Mitähän sitä lahjaksi ostais??? Toivottavasti ollaan jo siinä vaiheessa terveitä! Kaveri houkutteli sille Jutan Super Dieetille, alkais huomenna ja mie vielä epäröin. Mutta ku oon aikasemminkin yrittäny ja epäonnistunu ni on pelko jotenni persuuksissa. Mutta eihän sitä voi onnistua jos ei yritä, oisko siis vaan yritettävä? Pitää miettiä, vaikka mietintä aika alkaa olla jo vähissä... Eli se tietäis aamulenkkejä aikaisin ennen syömisiä ja kaaheeta kaahaamista salilla. Tietty kasvisten ja rahkojen ja raejuustojen mättöä :) Ei se syöminen mitään haittaa, mie tykkään nuista evväistä! Joten pitäskö alottaa ja PÄÄTTÄÄ että NYT SE ONNISTUU! Eli nyt pitäis ilmoittautua koska kerkeisin / pystyisin käymään kaupassa samalla ku käytän Jannaa harkoissa. Sais ostettua kaiken tarpeellisen. 

Ens viikolla on kaksi päivää koulua ja keskiviikkona ois taaaaaaaasss (ARGH) tarkoitus tehhä sitä stanan opparia. No senku sais äkkiä pois ni helpottais kummasti. Tiistaina tytär tulee Kuopioon, käy siellä Welhojen harkoissa testissä ja sit vasta ajellaan kottiin. Ke ois meijän omat harkat, eli päiville tulee kivasti pituutta, yök! No positiivista, loppuviikko ois vptä, paitti et käyvään mutka kainuussa. Mutta se on hupia, eiks juu? Mieski on lähössä messiin, uskomatonta kylläkin. Mietin sitä dieettiä, se ku alkas ma ja heti oltas menossa vierailulle, mutta jos mennään vasta la ja tullaan jo pois su, ni en kerkiä pahasti raiteiltani mennä, enhän? En vaan syö herkkuja, vaan popsin kasviksia mahdollisimman paljon. Kyllä pitää oikeesti jotian tehhä, ositn nimittäin xxl kokoisia paitoja ja ajttelin et yes, nyt on jotain mitä voi laittaa päälle... Ai on vai? Siis joo, meneehän ne päälle, mutta kyllä korostaavat kauniisti muhkeita muotojani. Ei pitäs uikuttaa, mutta en ymmärrä miten kaikki vaatteet pitää nykyään tehdä niin pieniksi? Että kansalaiset alkais todella laihduttaa? Ja nyt iski muuten toinenkin ongelma, mitä mie teen hiuksilleni? Meinasin kasvattaa niitä, mutta näin pe kamun jolla on just leikatut lyhyet hiukset ja oli muuten tosi hyvännäköiset! Nuorensi sitä varmaan 10v. En sano että miulle tekis samna efektin, mutta toiveessa on hyvä elää ;)

Mutta nyt meen yskimään jo muualle ja kurkkaamaan sitä Jutta juttua... Ihanaa päivän jatkoa ja koittakaa pysyä terveenä!!!