images?q=tbn:ANd9GcRMaF-hlJhSXuTxbtT_59W

Kylläpä on aikaa siitä ku oon viimeksi kirjottanu tänne, oho! Taas on kuuri menossa, toivottavasti viimeinen! Siis elämäntavan opettelu. Aloitin Slankailun 28.09.2014, eli reilu kaksi viikkoa sitten. Hyvin on menny, mitä lauantaina pelissä otin pienen proteiinipatukan ja ateriapatukan ylimääräisenä. Söin silloin muuten paahdettuja ja suolattuja Herban soijapapuja, teki mieli suolaista, nam! Meillä siis oli eka turnaus 11.10.2014 ja en kyllä ois jaksanu torjua kahta ottelua ilman lisäruokaa! Pelit meni tosi hyvin, eka pelattiin tasan 3-3, siinä oisin kyllä voinu torjua hieman paremmin! Toinen ottelu sitä vastoin meni aivan nappiin, voitettiin se 2-0. Sain paljon kehuja, torjunta onnistu hienosti! Ainut kiristävä tekijä oli oikean jalkani pohjelihas. Heräsin klo 4:30 siihen että veti niin maan perusteellisesti suonella. Ai että se osaa koskea todella paljon!!! No sen seurauksena vieläkin on pohje hellänä, varsinkin kun istuu vähän aikaa ja siitä sitten nousee. No kyllä se ajan kanssa paranee :) Ja kaikki mustelmat mitä sain pelissä ;) Ihanaa oli kun tyttäreni tuli kotiin lomaviikoksi, jonka kylläkin työskentelee vanhusten parissa.

Palatakseni syömisiin, hienosti on menny, kiltisti oon popsinu kolmee pirtelöö päivässä, paitti eilen. Eilen oli niiiiiiin angsti päivä että söin illalla vähän kinkkua ja juustoa. En ota siitä stressiä, syöty mikä syöty ja syön vastikkäänki jos oikein ruppee ahistamaan. Kunhan muistan syödä vain vähän ja lopettaa!!! Varmaan helpommin sanottu kuin tehty! Kukaan ei oo huomannu hoikistumistani, paitsi mieheni ja minä ite. Mieheni jaksaa kannustaa minua olemaan syömättä huomauttamalla muuttuneesta olomuodostani. Kanustaahan se syömisilläänkin, tilaa minulta pizzaa ja hampparia :) Eilen viimeksi hain hänelle Rollsin PaPa aterian, jättinä, töistä tullessani. Vähänkö tuoksu hyvältä... Tyttäreni motkotti asiasta, pitäisi kuulemma miehenikin laihtua ja mättöjen tuominen ei helpota minun urakkaa ;) Minä kehtoo puuttua aikuisen immeisen syömisiin, syököön mitä halutkoon! Toisaalta voin olla ylpeä itestäni kun en syö ite niitä! Vois tietty ukko syyä niitä herkkuja muualla eikä minun lähellä. Poistun kyllä äkkiä paikalta kun hän rupee mässyämään. 

images?q=tbn:ANd9GcQOraNuDk7pRJTfMfNeHBy

Paino oli aloittaessani tämän kuurin (elämäntavan opettelun) 102kg. Ai kauheeta miten pahaa teki kahtoa puntariin... Aijaijai! Viime sunnuntaina, eli 12.10.2014, paino oli 95,5 kg, suunta on siis alaspäin. On kyllä järkttäviä lukemia! Mittasin tänä aamuna vasta nuo ympärysmitatkin, ei nekään kovin hymyilyttäny! Paljonkohan ne oli aloittaessa???

Vyötärö          113 cm

Lantio             127 cm

Rinta              114 cm

Reisi               64 cm

Käsivarsi        40,5 cm

Ei todellakaan voi oikein ylpeillä nuilla lukemilla. Mietin tuossa justa että tyttären vyötärön ympärys on varmaan saman verran ku miun reiden ympärys, ellei pienempikin :( Hyvä tyttärelle!  

Ai niin, aloitinhan minä FitFarmin SuperSizessakin about viisi viikkoa sitten. Sepä siitä! Ei oikein tullu noudatettua niitä ohjeita, vaikka rahkasta tykkään paljon. Tallessa on kyllä jumppaohjeet ja tietty syömisetkin, jumppaamaan aion alkaa niiden ohjeiden mukaan, oli tosi kivoja! Aloittaminen saisi kyllä alkaa jo tapahtua! Ei kauheesti kiinnosta mennä tuonne meillepäin kävelemäänkään, siellä ku on karhu liikenteessä. Tokko se minua haluaa syödä, mutta ei kiinnosta kyllä kohdatakkaan sitä! Liekkö tekosyy... Minun pitäisi nyt siis tehdä suunnitelmat liikunnalle. No oonhan mie käyny maalissa harkoissa ja yhdessä peliturnauksessa. Toisaalta ne on ollu aika rankkoja, suositteleehan ne ettei kauheeta liikkumista kun aloittelee Slankaa. Nyt ois varmaan jo aika tehdä suunnitelmat liikkumiselle! Katotaan vaikka tämä viikko. Eilen ei tapahtunu mitään, olin vain aamuvuorossa harjoittelussa. Aloitetaan siis tästä päivästä:

Tiistai  --> Kahvakuula Fitfarmin ohjeilla. Teen sen yhdeltätoista ennenkuin syön ensimmäisen aterian ja sit lähen       viemään tyttären töihisä.

Keskiviikko --> FitFarmin jumppa. Teen sen ennen iltavuoroon menoa. Yhdeksältä, kotoa pitää lähteä klo 11 että kerkeen viemään tyttären töihin ja ite meen kans iltavuoroon.

Torstai  -->  Kahvakuula. Menen taas iltavuoroon, joten ennen sitä, about yheltätoista!

Perjantai  --> FitFarmin jumppa 2 tai juoksumatolla kävely. Illalla, oon aamuvuorossa! 

Lauantai -->  Vp treeneistä. Menen katsomaan SbWelhojen naiset 1 ottelua Kuopioon. Siellä oon samalla vähän töissä.

Sunnuntai  --> Juoksumatolla kävely. Teen sen heti herättyäni!

Siinä ois nyt suunnitelma tälle viikolle, eiku noudattamaan sitä tunnollisesti! Ei tuo näytä pahalta, nyt vaan ohjeet esille ja tekemään!

images?q=tbn:ANd9GcRCMPviZzFlGDECbxxdQ-2

Toinen asia mitä pitäisi miettiä on MOTIVAATIO! Mistä sitä löytää, mikä innostaa? Ainakin sellanen mielikuva minkälainen haluaisin olla motivoi. Olotilan ja ketteryyden paraneminen! Ihanaa ku vois pitää upeita vaatteita päällä ja ne näyttäiskin joltain!!! Minun pitäis valmistua joulukuussa, syntymäpäivänäni, joten ois ihanaa pukea silloin jotain kaunista päälle, näyttää hyvältä... Olis myös ihanaa olla maalissa näyttämättä Michelin mieheltä! No onhan tuossa aikapaljon ulkonäköön liittyviä asioita, mutta näin se vaan menee. Terveydellisesti ajatellen nuo minun nilkat tykkäis varmasti pienemmästä elopainosta! Eikun kohti uutta olotilaa!!!

images?q=tbn:ANd9GcSpndNrPW09dLOvKuQHtES

Tsemppiä kaikille muillekkin, mitä ikinä tavoittelettekin <3