Siis ajatella, neljäs päivä Slankalla menossa, ja suht hyvin pyyhkii! Tämän aamun paino oli 96,3 kg, eli yli kolme killoo on tippunu. Aikasten hyvin:) Tänään kyllä meinas lihamakaronilaatikko houkuttaa puoleesa kympillä, jotenkin käsi jo ojentautu, mutta sain ku sainkin hillittyä itteni. Siis tahdonlujuutenikin on kehittynyt :) Eilen oli sählyharjoitukset, tänään kävin isännän kaa lenkillä. Pakkasta oli noin 20 astetta, mutta mikä ihana ilma. Siis aivan loistava, aurinko paistoi ja lumi narskui! Huomenna ois sitten koulupäivä, voi nääs... No jos illalla vähän käyttäis tuota juoksumattoa (kävelyyn).

Käytiin eilen tyttären kaa kaupungissa, ostin uudet housut. Tiedän, tarkoitus oli ettei MITÄÄN UUTTA ennenkuin body on ok. No mutta ku... Meillä on 8.2 illanistujaiset ja täytyy myöntää että sitä ajatellen ostin TARJOUKSESTA housut. Ne on makeet!!! Koko oli järkyttävät 48, hävettää :( Mutta älysti hyvän näköiset. Pitäs ihan ottaa kuva. Ja ne ois oikeesti maksanu 109 €, sai ne nyt pennit alle 27 €, joten ei miun mielestä huono kauppa. Ja poika mesus mun pukeutumisesta; onko pakko ihan oikeesti olla aina gollege housut jalassa... No on, ku mikään muu ei sovi enää päälle ;)

Nyt tässä pitää muuten ruveta miettimään et tillaanko pusseja lisää, vai jatkanko jotenkin muuten. Plääh, kenpä kertois sen! Tiedän peikko pelkosen iskevän alitajuntaan jos alan syömään, koska syömiset on lähteny niin usein händystä. Toisaalta, jos jatkan, pelkona on totaalinen romahdus ja HULLU ahmiminen. Kumpi parempi? Mitäs mie mainihin tuosta itsehillinnästä aikasemmin? Hah!!! No mietin asiaa sunnuntaina. Voisin tietenkin ottaa aina ylimääräisen pussin, varsinkin pelipäivänä! Sillo meinaa muutenkin mennä syömiset miinukselle, niin vähän tulee kcal:ta pusseloista. Mutta päätös on kohta oikeesti tehtävä. Jos kuitenkin koettaisin jatkaa, ens viikon oon kuitenkin aika lailla kotona, paitti ke on kouluhommia. Ainut että siellä joutuu muuten syömään!!! Tai sitte ei, en tiiä... Jos sanois että on omat eväät mukana? No sillo pitää elää tilateen mukaan, eikös juu! Siis meillä on sellainen toimintapäivä kehitysvammaisille, ja aika noloa jos en suostu syömään, voi syntyä väärinkäsityksiä. Ja hankala heille on selittää miksi en syö. No katotaan sitten.

Mutta hyvin on pyyhkiny, ei voi moittia! Tästä sitte vaan etehenpäin!