Eilen juttelin veljeni kanssa, suolenkiertymä... Voi että! Siis hevosella. Kyllä siellä on tosi surullista porukkaa. Ei sitä oikein tajua miten nopeaa kaikki tapahtuu. Veli laitto illalla vielä viestiä että niskanikamissa pullistuma / hermopinne ja joutunu alottomaan verenpaine lääkityksen. Mietti kyllä että mitähän huomenna tapahtuu. Toivottavasi huomenna on jo parempi päivä! Minulla oli todella mielenkiintoinen ja kiirus iltavuoro työharjoittelussa. Menin yhteen  ja lähdin sieltä klo 23. Syömäänkin päästiin vasta puoli yheksän aikaan illalla. Onneksi tänään on iltavuoro kanssa, sai nukkua pidempään! Mutta mie tykkään ku työpäivä (harjoittelu) menee vinhasti ja on paljon tekemistä! 

Ulkona on niiiiiiin kauniin näköinen ilma, pitää muuten käydä laittamassa lintulauta ja syötävät siihen. Mustarastas istu äsken tuossa ikkunan lähellä. Pakkasta näkyy olevan neljä astetta,ilma on kaunis, aurinkokin paistaa! Tänään minun pitää muistaa käydä hakemassa stetsonit mitkä tilasin. Taitaa olla aika töksähtelevää tämä minun kirjoitus ;) Suokaa anteeksi, heräsin vasta äsken. Aamusta juon puoli litraa vettä ja sen jälkeen kupin kahvia, mitä en oo muuten vielä juonut. Tänään ois vuorossa se kahvakuulakin! Minulla on muuten reidet aika hellänä kaikesta liikunnasta. Eilen tein sellaisen FitFarmin jumpan, oli ihan kiva. Kannatti siis tehdä viikko-ojelma, sitä nyt noudattaa paremmin kuin jos ei kirjoittaisi niitä minnekkään ylös. 

Ruokailut on menny tosi hyvin, eilen söin kaksi pussiateriaa ja yhen patukan. Vimpan aterian söin silloin puol yheksän aikaan ja kotiin tullessa ei jaksanu enää tehhä muuta ku painua maate. Jahas, jos vaikka ruokkis koirat, jois kahvia, tekis kahvakuulajumpan ja kävis suihkussa. Ennen lähtöä pitäis saaha se lintulautaki laitettua. Eli nuo pitää tehdä, vauhtia siis nivusiin! Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!

images?q=tbn:ANd9GcQIyWGRqZs1Jk95PuFBo7n      Tuo pitää muistaa :)