images?q=tbn:ANd9GcRK697pw6hvMxdrg4YGdOl

Sellainen ihanuus alkaa siis huomenna, nyt jo vähän jänskättää :) Harjoittelupaikassa kertoi työntekijä että alkaisi tälläinen Fit & Wellness ryhmä, 8 viikkoa, 160 €. Sisältää 8 ryhmätapaamista, 4 henkilökohtaista ohjausta, saliohjelmia ja ruokavalion. Syömisiä tulisi päivässä noin 1000 kcal. Jos yhtään olette hahmotelleet persoonallisuuttani, arvasitte oikein! INNOSTUIN aivan KAAMEESTI ;) Joo, mukaan ilmoittauduttu, lähtötaso testit huomenna, ryhmässä on kuulemma 12 henkilöä... Saattaa olla hyvät lähtötasot, mutta onpahan sitten ainakin parannettavaa. Tälläisestä olen oikeasti haaveillut, voi vaan aika olla välillä kortilla, mutta haittaaks se? VAIN 8 viikkoa. Nyt tietty tuntuu että VAIN, katotaan myöhemmin. Minähän tunnetusti innostun herkästi ja väsähän nopeasti :) Jossain vaiheessa haaveilin FitFarmin superdieetti ohjelmaan pääsystä, mutta en enää... Ne ei ota ku niitä etelän immeisiä! Harmin paikka. Nyt on siis ainakin tsemppi päällä, odotan innolla alotusta ja ryhmän tukea / kannustusta / painostusta. Siis onhan PAKKO LAIHTUA, miten sie muuten kehtaat mennä ryhmämiitinkiin? Facessa meillä on mahdollisuus vaihtaa sitten muuna aikana kuulumisia ja miettiä asioita. Ainut mikä harmittaa älyttömästi on ystäväni. Ei oo kauan kun hän jutteli halustaan lähteä mukaan johonkin tälläiseen. No soitin hänelle onnesta piukeena että NYT MENNÄÄN! Vastaus oli masentava; en minä nyt, ei oikein jaksa eikä kiinnosta ja ja ja. Hitto jos miulle valittaa läskeistään prkl!!! Toisaalta pitää minun nyt tehhä topakasti treenaus ja ruokavalio, siinäpähän saa nenilleen ku ei lähteny messiin! Oonko mie ilkee?

Minulla on harjoittelua jäljellä vielä 6 vkoa, joten voin vaikka harjoittelupaikkakunnan salilla käydä aina pyörähtämässä kun työvuoro loppuu tai ennen työvuoron alkamista. Pukukopilla on mahdollisuus käydä suihkussa, siis työpaikallakin! Mitäs minulle on muuta jännää sattunu tässä välillä. Eilen alottelin syömään vähän enemmän (ai vähän!), kun ma joutuu sitten kuitenkin syömään ni ei tuu kropalle täytenä yllärinä. Ja leipää teki mieli, sitä ei varmaan saa tuon kuurin aikana pistellä kovinkaan :) Eilen vietin aikaa sählyn parissa, ensin avustin pelin alussa naisten puolella, laitettiin paikat valmiiksi peliä varten ja sitten shoppailin poikani kanssa ja ajoin sen jälkeen noin 100 km kattomaan kaverin ja tyttären kaa miesten peliä. Ette muuten usko että HÄVETTI! Minun piti olla kahen aikaan hakemassa tytärtäni, huomasin kauppakeskuksessa että klo on 13.38 ja kärryssä ostokset maksamatta... Hirveellä kiireellä kassalle ja autoon, soitto tyttärelle ja kaverille että tulossa olen. Pojan heitin kiireesti kämpälleen ja nokka kohti kohdetta. Pelin alusta myöhästyttiin noin 10 minuuttia, ei siis huonostikkaan :) Peli alko klo 15. Kannatti kyllä mennä kattomaan, oli sen verran jännittävä matsi. 

Niin noista eilisistä syömisistä. Pistin menemään Chapatan, vai Chiapatta (en oo ennen syöny...), no anyway, siis täytetyn leivän jossa VARMASTI oli kaloreita! No sitten FitFarmin juustokakku protsku patukan ja paketillisen (150 g) kalkkunan leikettä päivän mittaan. Illalla sitten muutama palanen tummaa suklaata ja ISO palanen (2x pieni) ranskalaista patonkia, välissä broilerinleikettä, juustoa, kurkkua ja salaattia. NAM!!!! Mutta loppujen lopuksi varmaan hyvät määrät kaloreita... Tänä aamuna pistelin jo pienen palan sitä patonkia, väliin kalkkunaleikettä, juustoa ja kurkkua. Sitten pistelin myös mansikka-banaani kiisseliä n. 2 dl, pienen banaanin ja skyrin uuniomena jutskun. Äsken "maistelin" tyttäreni tekemää herkkua, johon oli laitettu vaniljan makuista tuorejuustoa, piti laittaa loppu aika äkästeen pakkaseen... Ja neljä palasta tummaa suklaata. Eli tais tulla tästäkin päivästä herkkupäivä, noloa! Siitä oon tyytyväinen että harjoitteet joita laitoin ylös sillo ykspäivä, olen suorittanut! Ai niin, paitsi tänä aamuna... En ymmärrä miksi isännän piti herättää minut niiiiin aikasi, kuuden jälkeen, vaikka olisin saanu nukkua pitempään, arghhhhhh! No pitää illalla rääkätä juoksumattoa :) Siis tarkoitus oli rääkätä sitä ENNEN aamupalaa. No en jaksa vetää stressiä siitä tämän enempää. Eiliseen palatakseni, join aivan liian vähän vettä. Tänään on menossa toinen puolen litran pönikkä, tässä samalla sitä siemailen :) 

Eilisestä shoppailusta seuraavaksi! Minulla on ollut tosi kauhee talvitakki jo viime keväänä. Siis se on siisti ja pesty MONTA KERTAA, mutta kaikesta huolimatta se tuoksuu oudolle (navetalle) pienesti. Toiset ei sitä "muka" haista, mie haistan!!! Se on musta ja suht ok näköinen, mutta todellakin pidin sitä navetalla silloin viisi vuotta sitten, sillo se oli vähän iso ni jouti sinne. Nyt se on ollu ainut suht sopiva takki kylmälle ilmalle. Keväällä päätin etten osta uutta, vaan laihdutan ja ostan sitten. Dodiin, eilen ostin! Halusin näyttää suht järkevältä ja painuin Zizziin jossa Looove curves ;) Löysin muuten ihanan mustan hupullisen takin, jossa on ranteissa neulosta, siis sisäpuolella. IHANA!!! Yksi mitä siihen olisin toivonut, oli helmaan kiristettä. No kaikesta huolimatta rakastuin siihen takkiin ja ostin sen. Ostin sen verran pinkeen että laihtuessani se ei heti näytä hassulta :) Ja se ei kuitenkaan oo nyt niiiiin pinkee että näyttäs hassulta makkaran kuorelta. Mukaan lähti myös kevyt toppaliivi. I love! Prismasta shoppailin rintaliivit, urheilu sellaset ja pikkapöksyjä, kokoa L, kun entiset meinas torstai iltana töissä tippua jalasta... 

Mitäs muuta? Oon tainnu hyppiä asiasta aina kolmanteen, se onkin minun todellinen pahe. Koettakee pysyä kärryillä :) Shoppailin myös muuta päivän piristettä, vaikka näin opiskelijana ei tarttis shoppailla näin paljon! Ostin uuden ihanan pehmeen mokkasen tuntosen ruskeen kukkaron (näillä tuloilla ku tarttee sellasen)! Mutta se oli NIIIIIIIN IHKU! Ja kännykkään uuden kotelon?!?? Sellasen nahkasen mustan Prismasta. Siihen voi laittaa vaikka korttejaki mukaan kulkemaan! Olen siis tyytyväinen eilisen päivän saaliiseeni! Todellakin, todellakin ja todellakin!!! Mutta se huominen kyllä ihan oikeesti jänskättää kympillä! Lähtötaso testissä tais olla kolme juttua aikaa vastaan, eli vatsat, punnerrus ja kyykky. No kerron sitten tulokset joita alan parantamaan :) Oon siis ihan oikeasti täpinöissäni asiasta, toisaalta kauhuissani ;) Tähän pitää lähteä mukaan 110 % ja odotan tuloksia. Valtsu sano että hänen vetämät henkilökohtaiset treenit salilla pitää vetää 120 prosenttisesti, eli hiki lentää! Toivottavasti ei veri :) Mikä ihaninta, mies tukee asiaa ja kehotti osallistumaan! Haluaakohan se hoikemman vaimon??? Mikä tässä onkaan takana, hmmmmmmm.... Onhan se huomannu et ku mie ite oon tyytyväisempi ihteeni, oon paremmalla tuulella. 

images?q=tbn:ANd9GcSQGMeFXXQq1tKpumeLNnr            Eli eiku rokkaamaan :)