Jahas, laitoin "hakemuksen" kilpailuun, jota järkkää Rexona ja Voice. Hyvällä tuurilla voittaisin kevääksi käyttöön PERSONAL TRAINERIN... Vähänkö ois huisaa. Eli tapaamisia olis kakstoista ja keväällä vois jatkaa jonkun ihanan haasteen kanssa, huoh, HALUAA MUKAAN!!! 

Söin niitä Slankan pusseja, mutta nyt on lipsunu pahemman kerran sen kivan saunaillan jälkeen. Syömisen aloitin viime viikon perjantaina, lauantaina sit pidettiin hauskaa pelikamujen kaa ja juominen tietty loppu yhteen iltaan, mutta syöminen, ups vaan!!! Mutta painoa ei onneksi ole tullut lisää, sitä oli tänä aamuna 95,5kg, siis ei ole PALJON tullut lisää. Luulin nimittäin että olen taas yli 100kg keijukainen. Tänä aamuna laitoin ylös syömisiäni taas, eli ruotuun pitää palata. Tuo iltasyöminen ärsyttää ihan kauheena. Siis aamupäivän pysyy mielettömän hyvin kontrollissa, mutta illat. Päätin siis että aloitan aamut voileivällä / puurolla / rahkalla lisukkeineen, syön lounaan (paljon kasviksia) ja kenties välipalan, mutta klo kuudentoista jälkeen ainoastaan slankan pusseja!!! Oon ollu siis NIIIIIIIIIN TYHMÄ, että pihannu syömisiä aamupäivästä, jolloin se tietty kostautuu illasta, siis silloin ku söin pusseja. Eli aina oon tehny kaikessa noin päin, aamut tiukasti ja illat lepsuen. Siis opettelen uuden tavan, eiks juu?

Kävin eilen koirien kaa lenkillä, tänään ajattelin tehdä saman homman. Ja lisäksi olen tallentanut jonkun kahvakuula jutskun, testaan sen tänään, I promise! Eilen katsoin naisten viestin, MAHTAVIA MIMMEJÄ, todella upee suoritus, ONNEA!!!! Kyllä ovat naiset töitäkin tehneet mitalinsa etehen :) Juontajista / kommentoijista se Pirjo on mahtava! Kyllä joskus harmittaa aivan kympillä ku lopetin hiihtämisen, ois pitäny jatkaa liikkumista, vaikkei ois enää kilpaillukkaan. Nyt on kauhee rasvakerros ilmestyny tuohon massun kohdalle, se vaarallisin muoto tietenkin... Millonkohan pamahtaa II tyypin diabeetes ja verenpaineet kattoon!?!?!? Oootteleppa rauhassa, tällä menolla ne innostuu! Mutta ei TÄLLÄ MENOLLA, miehän muutan taktiikkaani ;) 

Tämän viikon olen ollut työharjoittelussa lasten ja nuorten puolella, sen takia on jääny kirjoittelutkin vähemmälle. Että ne osaakin olla reippaita pienokaisia, upeata seurata heitä! Eka viikko meni todella hyvin ja innolla odotan jatkoa, eli harjoittelu jatkuu vielä 4 viikkoa. Soitin perjantaina kesätyöpaikan osastonhoitajalle, eli "varasin" kesäduunin. Onneksi ei tule ajokilsoja niin paljon siihen, talvet saa koulun ja harrastuksen takia ajaakin niin maan perusteellisesti. Vaikka mikä ajellessa, pyörät pyörii ja matka taittuu. Maanantaina pitäisi muistaa soittaa ja varailla se vimppa harjoittelupaikka akuutti- ja teho puolelta, päivystykseen yritän itteni saaha. Sen kesto on sitten se 11 vkoa (alkaa syksyllä vkolla 38, loppuu 48). Sen jälkeen alkais kohta häämöttää paperit, joulukuussa -14 pitäis olla valmis sairaanhoitaja... Se tuntuu kaukaiselta, vaikka kohta siellä ollaan. Kun sais tuon opparin kuntoon ni alkais asiat valostumaan. No hyvällä mallilla ollaan, ei kannata valittaa! 

Ai niin, siitä viime viikonlopusta en varmaan kertonutkaan? Siis ilta oli aivan mahtava!!! Käytiin kattomassa Oupan miesten peli, jonka he voittivat 8-7. Ottelu oli tiukka ja äänen sai käheeksi ;) Sitten oli saunomista ja syömistä ja juomista ja jutustelua. Saunomisten jälkeen mentiin karaoke kuppilaan, ja sehän on ihan meitsin paikka ;) Lauloin Maggie Reillyn Total Eclipse of the heart ja Anna Eriksonin Kun katsoit minuun. Kyllä tuo laulaminen on IHANAA! Kyllä myö tartuttiin tiukasti hanuriin ja näppäiltiin sitä ja koko jengillä vedettiin Aikuinen nainen. Siis mahtava ilta!!! Meinasin vielä viime metreillä tehhä oharit, pelkään seuraavan päivän tilaani... Mutta su oli ainoastaa väsy, joten hyvin meni. Ja rakas poikani oli kuskina meille :)

Valtsu muuten kyseli oonko siis aivan tosissani että lopetan moken hommat, kun tarvis ois ja pelit ei oo kuulemma kaatuneet mokkepeliin. En tiiä, toisaalta kiinnostais tosissaan lähtee jatkamaan, niin hyvin porukka on kehittyny, ja toisaalta miettii sitä omaa jaksamista ku vimppa vuosi on tuota opiskeluakin menossa. Kenpä tietäis sen. Vastasin valtsulle että mikään ei oo 100% varmaa, mutta kerroin myös että välillä on jotenkin yksinäistä olla maalilla, ku muut juoksee pitkin kenttää ja pitäävät hauskaa. Onkohan minulla siis asenne ongelma??? No aika näyttää. Ens sunnuntaina ois kauden vimppa turnaus, sit ois harjotusottelu, ainakin yks ja huhtikuussa meijän järjestämä turnaus. Sen jälkeen onkin pakka avoinna. Ehkä, siis EHKÄ jos saisin painon alas, siis KUN SAAN PAINON ALAS, saattaisin jatkaakin moken hommaa, ois se ainakin helpompaa sitten, taipuiskin johonki suuntaan ;) Ennen siis pelasin pakkina, nyt oon töröttäny portin vartijana. Meitä mokkeja on kaksi ja hyvä niin, toinen jos ei pääse ni toinen on menny. Ja turnauksissa ei oo tarvinnu ( vai saanu ;) ) vetää kahta ottelua putkeen. Mutta nyt peukut pystyyn että sais sen personal trainerin käyttöösä:)

Lapset lähti muuten kahdestaan Kainuuseen mummon ja ukin tykönä käymään. Kyllä se jotenkin hirvittää laskee ne menemään, poikaki ku sai vasta kortin, mutta ainakin menomatka sujui hyvin, tänään tulevat takaisin <3. Ihanaa päivän jatkoa ja jänniä hetkiä olympialaisten parissa :)