Miten tämä aika tuntuu menevän niiiin nopeeta ettei sitä ees ite perässä pysy. Kaikkea kivaa on tapahtunut, on ollut todella mukava syksy :) Ensinnäkin otettiin osaa kaverin kaa karaoke kisaan ja käytiin Yyterissä finaalissa. Voitin oman sarjani... En ois kyllä ihan heti uskonu, ei oikein menny miun mielestä "putkeen". Perjantaina lauloin kuuleeko yö ja se meni ihan ok, ellei huomioida että sain paikkailla yhtä virhettäni. Kai paikkasin sen hyvin koska ei vaikuttanut negatiivisesti. Lauantaina lauloin Erikssonia ja oli kyllä kaameeta... Tietty ku en oikein harrasta alkoholin nauttimista, olin ollu tiukalla dieetillä jne ni meni suu täysin kuivaksi. Ajattelin vaan laulun aikana että toivottavasti tämä on ÄKKIÄ ohi, meinas tarttua kieli kiinni kitalakeen ;) Niin tuota alkoholia en siis ollut ottanut paljon, pe kolme lime jotain ja lauantaina viiniä vähän ja yhden lasillisen sitä limejuttua (onko se pullo Breezer tms???), no kuitenkin aika raikkaan makusta. Unohdin siis niin tärkeen asian pe ja la kuin VEDEN JUOMISEN!!! Alkoholi kuivattaa elimistöä ja ku yhtäkkiä vähenee veden juonti, kärsi suuni siitä. Oppia ikä kaikki! Mutta kannustusjoukko oli mukana ja matka ihana. Perjantaina suunnistettiin mökille rantaa pitkin pilkkopimeässä. Kyllä kuulosti upealta meren pauhu! Ainut miinus oli ku aamulla tarkasteltiin kamun kaa kenkiemme korkoja... Just ostettiin matkalle samanlaiset kenkulit (80 €) ja niistä oli hiekka vetässy pinnan. Mustat korot olikin sitten vaaleat. No sattuuhan sitä.

 

Miehän hankin sen sakemannin pennun. No aika on menny hoitaessa sen vasenta etusta kuntoon, argghh. Se alko ontumaan, nähtävästi venäyttänyt sen. Kaksi tulehduskipu kuuria, eläinlääkärireissua ja lepoa parisen kuukautta. Lepo oli helpommin sanottu ku tehty, on aika aktiivinen kaveri. No enää ei onnu (koputan puuta = päätä). Eilen käytiin eka kerran rallytokossa ja tulin takasin pää pilvissä. Ohjaaja kehu Aran maltaille. Siis ei sen takia että se tottelis tai osais jotain, siitä ei ollu "pelkoa". Aran luonne sai positiivista palautetta, hän on ihmisystävällinen, ei kuitenkaan pehmeä, on motivoitunut oppimaan ja koiralta voi odottaa tulevaisuudessa paljon. Eli riippuu emännän motivaatiosta kouluttaa koira, millaisen siitä sitten saa. Ei siis YHTÄÄN paineita ;) Ku oisin tajunnu miten se homma menee, olisin ottanut Rex makkarapötkönkin mukaan. Se reppana jäi yksin kotiin odottamaan. Sillekin tekis hyvää käydä jossain. Ainut että jos otan molemmat, on rähiseminen varmaa, Rex on sellanen purnuttaja. Mutta ei se auta asiaa jos sen aina jättää kotiin...

 

Entäs minun laihutus. Hyvin on menny. Kesäkuun lopusta (28.6.-25) lähtien paino laskenu 12 kg. Söin välillä tunnollisesti pelkkiä Cambridge tuotteita. Nyt alkaa karkaamaan syömiset taas käsistä... Pitää kyllä yrittää pitää pintansa että sais tuon painon alaspäin, eikä ainakaan nousemaan takas sinne missä se oli! Oon käyny koirien kaa lenkillä, ainut että täällä on nyt metästäjiä liikenteessä, argh! Niin ja karhukin löytyy meijän metästä. Arvatkaa vaan oliko melkein hätäpökäle vasten housuja ku eksyin reilu viikko sitten tuonne meijän mettään. Lähdin koirien kaa PIENELLE lenkille, oli flunssan poikasta ja kunto vähän huonolla tolalla. No se pieni lenkki kesti vain 3 tuntia. Aika kiitollinen olin ku pääsin kotiin!

 

Kerroinko jo viimeksi että sain vakituisen työpaikan? Vakinaisuus alkoi 14.9.-15, eli tämän viikon maanantaina. Hieno homma, ainut että haluaisin työn joka ois ma-pe aamuvuoroja ainoastaan ja vkonloput vapaita. Kaikkea ei saa mitä haluaa :( Minulla alkaa olla näitä harrastuksia joihin haluaisin mennä, mutta en pääse ku oon töissä, iltavuorojakin ku pukkaa ja matkan takia ei voi mennä esim. hakutreeneihin, en sitten kerkiä töihin... Ei pitäs valittaa, vaan olla onnellinen että on töitä! Eikös vaan! Harmittaa toinenkin asia, eli nuo matkat. Meidän kylällä ei ole mitään harrastusmahdollisuuksia koirille, surkeaa! Se siis tarkoittaa että joudun ajamaan pitkiä matkoja. No onneksi on hyvä auto alla! Mutta lopetetaan valitus, sitä saa olla onellinen kun on töitä, terveyttä ja syksykin on menny mainiosti! 

 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3