6e64385937aa65b82aca81dee14421e0.jpg

Millos mie oonkaan kirjoittanu viimeksi??? Ah, näemmä 20 päivä, eli maanantaina. On ollu niin hurakka viikko että vaan! Paljon ollu iltavuoroja, vanhemmat kävivät kylässä pikkuveljen tyttären kanssa ja kampaajallakin piipahdin. Kyllä on ollu ihanan kiirusta, vaikka toisaalta kannattais varmaan JOSKUS levätä kunnolla! Olo on ollu kuitenkin hyvä ja mieli virkeä. Vanhempien kanssa käytiin meidän mökin tekeleellä. Siis se on vanha paikka joka on päästetty kunnolla rönsistymään, nyt aletaan sitten virkistämään sitä. Ensi kesänä palkkaankin sukulaisia viikoksi hommiin ruokapalkalla :) Ei hommaa oo hirveesti, maalausta, siivousta, rannan ja pihan laittoa, sellasta mukavaa yhdessä puuhastelua =). Taidan ensimmäisenä hommata sinne kunnon vajoja joihin voi laittaa kuivia puita ja wc:n! Inhoan vanhoja, kallellaan olevia ja hämähäkin seittejä täynnä olevia vessoja, yök! Ja pitää tehdä myös ihana grillaus paikka. Eli hommaa tulee ensi kesänä piisaamaan ja hyvä niin!

Sitten tästä uudesta jutustani Health & Shape ryhmästä. Ruokailut on menny tosi mainiosti ohjeiden mukaan. Elämä tuntuu jotenkin pyörivän ruoan ympärillä, sitä leikellään, pestään, laitetaan pannulla ja uunissa... Siis olen aikasten pitkälti veitsi kädessä pilkkomassa vihanneksia. Toivttavasti tästä tulee hyvä rutiini. Tänään oli ryhmätreeni ja täytyy myöntää että kroppa sai kunnolla kyytiä!!! Ihana olo nyt. Treenin jälkeen kävin kaupassa ja olin varmasti aivan punainen. Ei se haittaa, tervettä meininkiä ;) Maanantaina saan sitten yksityisopastusta... Saattaa olla tiukat treenit tiedossa. Siis todellinen onnenpotku minulle että satuin tästä ryhmästä kuulemaan, Slankan jatkoksi todella mainio! Paino on laskenu jo kilon verran. Maanantaina iltapäivällä otin painon ennen ensimmäistä tapaamista, se oli 96.7kg... No halusin ottaa aamupainon, joten kömmin tiistaina vaa'alle, paino oli 95.3 kg. Tänä aamuna paino oli jo 94.2kg, eli alaspäin tullaan hitaan varmasti!

Mitäs mie oon tällä viikolla puuhastellu... Maanantaina oli auto huollossa, vietiin se aamu seitsämäksi sinne. Tarkoitus oli siivota kotona kun niitä vieraita oli tulossa. No isännän piti käydä kaupungissa, joten sinne siis ja sieltä hakemaan auto huollosta. Se päivä jotenkin hurahti siihen, illalla kun oli vielä se eka ryhmätapaaminen. Tiistaina oli kampaamo ja piti ennen töihin menoa viedä isännälle kaivuriin polttoainetta, se oli siellä mökillä laittamassa pihaa sileäksi :) Tiistai aamuna mie mennä vetelin juoksumatolla ja liikuttelin kahvakuulaa, selkä- ja vatsalihaksia kiusasin myös. Keskiviikkona tulikin vieraat ja poikakin tul kottiin. Torstaina aamupäivä hurahti vieraiden kanssa. Ajattelin torstaina piipahtaa salilla ennen työharjotteluun menoa, menin joo, siellä oli joku fyssäreitten vetämä ryhmä. Ne ryhmät on tärkeitä, en sillä, mutta harmitti vietävästi kun oma moivaato ois ollu korkee ja se treeni oli sitten siinä... Perjantai aamuna vedin sitten kotona treenin. Ensin menin juoksumatolla intervallityyppisesti, sitten tankoa, painoja ja kahvakuulaa apuna käyttäen lisä kiusaa kropalle. Perjantainakin oli iltavuoro. Ja tänään sitten olikin ryhmätreenissä aikasten kippeet rintalihakset. 

Ens viikko on mielenkiintoinen. Maanantaina on aamuvuoro, jonka jälkeen 15.15 treeni Santun kanssa. Tiistaina aamuvuoro ja illalla säbätreenit. Keskiviikkona lähetään isännän kaa jonnekin hakemaan jotain öljytynnyreitä. Torstaina olis aamuvuoro ja illalla säbätreenit. Perjantaina on taas aamuvuoro, illalla jos ees vähän kävelis juoksumatolla, paljon ei uskalla ihteään rääkätä ettei oo paikat lauantaina jumissa, on nimittäin kaksi ottelua tiedossa... Ensimmäinen ottelu on entistä kotijoukkuetta vastaan, APUA!!! Sunnuntaina ois sitten eessä aamuvuoro. Jossain välissä pitäis tehdä kai niitä koulutehtäviäkin :( TYLSÄÄ, mutta pakollista! Kolmas päivä pitäs yksi esittää ja ku ens viikko on aika menevä, pitäs varmaan ähertää tehhä se tänään ja huomenna aamusta lissää. Ai niin, maanantaina ois kanssa säbäharkat, pitää kahtoa jaksaako niihin vielä mennä, vai jättäiskö välistä! No se pitää huomenna tietää jo! Hmmm, keskiviikkona viedään pojan auto huoltoon ja haijjaan se ku tullaan kotia päin, jos sillo kävis siellä salilla touhuamassa! Niinpä taidan tehdä! Ja lepopäivä oli milloin? Perjantaina? Sunnuntaina ainakin!

Olo on parempi kuin aikaisemmin, olen energisempi ja iloisempi. Mahakaan ei röllötä enää niin pahasti kuin aikaisemmin! Vatsa on toiminu tosi hyvin tällä kuurilla, mikä on mahtava juttu! Tästä siis eteenpäin avoimin ja iloisin mielin! Nyt kasvisten kimppuun :)

images?q=tbn:ANd9GcTRMbGOF2THdtw5ROaT_h2           Ja se fiilinki on AIVAN MAHTAVA :)